Hallontryfflar
Förrädiskt gott!
Du behöver
125 gram hallon
½ dl koncentrerad hallonsaft
1 dl grädde
3 msk socker
250 gram mörk choklad
Koka ihop allt utom chokladen i ca 15 minuter på svag värme. Sila sedan blandningen och låt den sedan koka ihop tills endast ca ½ dl återstår. Passa på att hacka chokladen medan detta görs. Sedan tillsätter du den hackade chokladen och rör om tills chokladen har smält (använd svag värme). Fördela sedan smeten i ca 30 små folieformar. Förvara dem sedan i kylen.
125 gram hallon
½ dl koncentrerad hallonsaft
1 dl grädde
3 msk socker
250 gram mörk choklad
Koka ihop allt utom chokladen i ca 15 minuter på svag värme. Sila sedan blandningen och låt den sedan koka ihop tills endast ca ½ dl återstår. Passa på att hacka chokladen medan detta görs. Sedan tillsätter du den hackade chokladen och rör om tills chokladen har smält (använd svag värme). Fördela sedan smeten i ca 30 små folieformar. Förvara dem sedan i kylen.
Kommentarer
Postat av: Jennie & FrökenFlis
va enkelt och gott det lät!
Trackback