Hallontryfflar

Förrädiskt gott!
 
Du behöver

125 gram hallon
½ dl koncentrerad hallonsaft
1 dl grädde
3 msk socker
250 gram mörk choklad

Koka ihop allt utom chokladen i ca 15 minuter på svag värme. Sila sedan blandningen och låt den sedan koka ihop tills endast ca ½ dl återstår. Passa på att hacka chokladen medan detta görs. Sedan tillsätter du den hackade chokladen och rör om tills chokladen har smält (använd svag värme). Fördela sedan smeten i ca 30 små folieformar. Förvara dem sedan i kylen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennie & FrökenFlis

va enkelt och gott det lät!

2013-12-03 @ 21:16:10
URL: http://jenniesays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0