One Man Studio

Idag har vi varit och fotograferat oss hos One Man Studio här i stan. Vi var lite nervösa och spända när vi kom dit, att stå framför kameran är inget vi är direkt vana vid. Men fotografen var toppen! Han fick oss verkligen att slappna av och kom med tips vad vi kunde tänka på vid poserandet för att få så bra bilder som möjligt. Dock ville inte lillan vara med på tåget. Trots att hon hade ätit och sovit innan vi for dit var det mest gråt och tandagnisslan från hennes sida. Fotografen kämpade tappert med att få till några bilder med henne, det kändes emellanåt nästan som ett träningspass för oss alla när vi tjoade och hade oss för att få henne att vända sig mot kameran. Ska bli roligt få se bilderna sen!
 
Nu sitter vi här hemma, glada och nöjda över dagens äventyr. Sonen funderar till och med på att jobba som fotograf när han blir stor! Bjuder nedan på en bild jag tog i smyg med mobilen.
 
Far och son poserar!

Kommentarer
Postat av: Fotograf Boris

Vad trevligt att få höra så många varma ord. Och mycket smickrande att eran son kanske blev lite inspirerad till sin framtida karriär? Kanske ska anlita honom som assistent när han blir lite äldre?
Önskar er en mycket God Jul och lycka till!

2014-12-22 @ 20:16:14
Postat av: Elena Wirlander

Det är jätte trevligt att läsa så många goda ord om min egen son. jag är mycket stolt över Boris! Tack så hemskt mycket för uppskattning av hans jobb. God Jul och Gott Nytt År! - önskar Elena från Övertorneå, mamma till fotografen.

2014-12-22 @ 22:29:25
Postat av: anna

det e alltid så med de små, våran lille vägrade bli fotad. Hoppas att bilderna blir fina, kram

2014-12-23 @ 08:57:47
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Så kul med familjefotografering! Vi tog med våra barn till fotografen förra året, men vi själva var inte med. Det är något som jag skulle vilja göra under 2015...

2014-12-26 @ 23:12:52
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0