Kyckling Flamenco
Du behöver
2 kycklingfiléer
1 gul paprika
½ gul lök
saften från ½ apelsin
1 dl lätt creme fraiche
ca 1-2 dl milda mat extra
½ tsk sambal oelek
2 msk stark chilisås
1 tsk curry
salt
svartpeppar
Skär upp kycklingen och stek på, salta och peppra. Skär även upp paprika och lök och släng ner i pannan och fräs på. Blanda i resten och låt puttra ihop. Serveras med ris och såklart en god sallad (den som jag är så dålig på att göra). Mycket gott!! Halvan av apelsinen som blir över kan man antingen ha i salladen eller som en liten efterätt till den som vill ha.
Åh vilka härliga recept du lagt upp, både på kyckling och havrebullar. Bröden är något jag har lust med, ibland blir jag urtrött på köpebröd, jag anser till och med att de ibland inte förtjänas att kallas bröd ;)
Hihi, ang mina smycken som jag vann. De är helt enkelt inte alls min stil, fast jag trodde det när jag köpte dem, kanske jag ska sälja dem?
åh vad gott :) det ska jag också ta och testa
Sv: då kan jag rekommendera OMRON stegräknare som finns på apoteket, jättebra kvalité och håller länge, jag har testat så många av sportaffärernas stegräknare, en del är rena skräpet och inte någon av dem har hållit så länge som den här gör
kramar
Det ser riktigt gott ut!
sv: tack <3
kramar
Åh vad gott det lät, måste testas!
åh så gott de lät =)
Mums! Här är det sjuka barn så de får bestämma maten, lutar starkt åt plättar -igen. Men men så länge de äter i detta läget är jag nöjd. KRAM!
vad gott det såg ut :)
låter väldigt gott