Lax i ostsås

Enkelt och gott, sånt gillar jag. Här kommer ett recept vi har använt oss av i många år. Perfekt när man vill ha en snabb middag!

Du behöver

kallrökt lax
Keldas ostsås
valfri blåmögelost (tex gorgonzola eller Falbygdens Aura som jag använde senast)

  • Skär laxen i kuber.
  • Smula sönder osten.
  • Värm på ostsåsen och rör ner den smulade osten, rör om tills ostbitarna har smält.
  • Blanda i laxkuberna just innan servering.
  • Servera tillammans med pasta och en god sallad.


 

Kommentarer
Postat av: nathalié - mamma till charlie <3

låter gott! dock avskyr jag kallrökt och gravad lax haha! ska faktiskt äta lax idag. ska nog prova ostsås åtminstone =) tack för tipset!

2014-05-27 @ 08:17:33
URL: http://livetomyarp.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0