Efterlängtad dag!

Äntligen lördag! Åh, vad sonen har längtat till den här dagen! Veckan har varit oäääändligt lång för honom ska ni veta. Idag är det the big day! Avslutning på simskolan och sedan direkt vidare till kusinens 7-årskalas! Livet kan inte bli bättre!
 
Han är väldigt ivrig på att få se vilka simmärken han lyckats ta på simskolan. Jag hoppas att han får några nya att pryda sin märkestavla med, han blir så glad och stolt då och jag vet att han kämpar på med simningen trots att hans största skräck är att få vatten i ögonen.
 
bildkälla
 

Kommentarer
Postat av: Mammsen

Härlig, förstår att han är spänd. Här får de sina märken efterhand de klarar momenten. Lillebror har en gång kvar och kanske kanske kan han ta silverfisken då. Jag tror han har löst allt utom att simma 10 m utan puffar. Sist simmade han 25+25m med puffar och då känns det som om han fått in tekniken lite. Jag hoppas. Ha en härlig lördag

2014-11-22 @ 09:51:32
URL: http://www.mammsen.wordpress.com
Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Så roligt för honom :)

Ev har jag fått jobb på Hemköp nere på stan här, dom behöver minst 1 till personal tack vare ombyggnationer på stan till Skid-VM och så. Perfekt för mig alltså :D

2014-11-22 @ 10:25:34
URL: http://blogg.loppi.se/mamabeatrice/
Postat av: Znogge

Vilken rolig dag för honom!

2014-11-22 @ 10:55:41
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: åsa

Så roligt för honom, så stolt han kommer att bli.

2014-11-22 @ 14:16:35
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Så kul! Jag minns hur stolt jag var när stora prinsessan kämpat sig igenom simskolan i flera säsonger och till slut fick simborgarmärket. Jag gick längs bassängkanten och hejade fram henne de sista längderna... pinsam mamma!

2014-11-22 @ 16:56:03
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0