Skräckmat - Halloween - Läskigt - Fyllda Paprikor - Gott
1 gul lök
500 gr strimlad kassler
ca 7-8 färska champinjoner
2-3 msk tomatpuré
1 dl vatten
1 vitlöksklyfta
1-2 dl riven mozzarella
oregano
salt
peppar
Skär upp champinjonerna och hacka löken. Stek sedan kasslern, champinjonerna och löken. Tillsätt sedan tomatpuré, vitlök och vatten. Krydda med oregano, salt och peppar. Låt det sjuda en liten stund. Glöm inte ta ut paprikorna och höj temperaturen på ugnen till 275 grader.
Fyll paprikorna med röran och toppa med mozzarellan. Sedan in i ugnen tills mozzarellan har smält och fått lite färg. Man kan med fördel gratinera i övre delen av ugnen så går det lite fortare.
Jo, skulle tro det är brist på Cola som gör mitt allmäntillstånd sämre.
Blir väl bättre om nån dag, hoppas jag, är trött, mår kräkilla å känner en hopplöshet.
Tror jag ska testa Din kasslerröra, dock inte i paprika utan med paprikan i röran.
Det kurrar nästan alltid till och man blir lite hungrig när man kommer in på din blogg :)
En spork är perfekt för friluftsdagar och andra dagar också. Finns en enklare variant i plast också om man tycker det är för avancerat med titanium.
Egentligen skulle en spork fungera som enda bestick för mig, för jag äter aldrig "som folk" med kniv och gaffel. Kniven ligger oftast orörd…
Men ahh läckert och gott =D
Vad fräckt, vilken fantasi du har :) Kram
Läckert! Detta hade nog mina ungar gillat, men vi blev bjudna på mat hos mormor i går så det har blivit lite mat lagad i helgen... Måste skärpa mig, är bra att laga lite grytor och förbereda inför veckan så man har något snabbt och smidigt att ta till vid dagens slut. I dag får det nog bli en köttfärssås... KRAM!
Jag gjorde paprikorna till pumpalyktor och hade på bordet ... dagen efter blev dom skålar till hönorna ;)
... men dom tyckte nog också att dom var för fin för att äta för dom hade inte rört dom alls ;)