Ballerina Pepparkaka Limited Edition

Igår skrev jag om att jag är svag för att testa nya produkter gärna sådant som är limited edition. Måste erkänna att jag även är svag för nya fina/roliga förpackningar. Så gissa min glädje när jag såg att Göteborg Kex kommit ut med Ballerina Pepparkaka Limitied Edition i en fantastiskt charmig förpackning!
 
Göteborgs Kex har till och med vunnit pris för denna söta förpackning, inte illa! Läs juryns motivering så får du samtidigt en bra beskrivning av förpackningen, för den är lite speciell även på insidan!

"Göteborgs Kex har i samarbete med designbyrån Identity Works tagit fram en kampanjförpackning för Ballerina Pepparkaka som på ett lekfullt sätt lockar den nyfikne betraktaren. Pepparkaksgubben tittar fram i dörrfönstret på framsidan som gjorts öppningsbar som en dörr. Inuti välkomnas man av en vinterklädd pepparkaksgubbe på den klassiska cylinderformade Ballerinaförpackningen. Och när den plockats ur tittar man in i pepparkaksgubbens mysigt inredda hem. Med stor idé- och detaljrikedom har man byggt ett kul koncept där förpackningens konstruktion och grafiska design går hand i hand. Underbart juliga färger och en oemotståndligt söt pepparkaksgubbe kommer sannolikt att locka både liten och stor, och i många familjer göra Ballerina Pepparkaka till en ny jultradition."
 
Jag har dock inte provsmakat dessa än, men anar att de nog är farligt goda! Återkommer så fort jag unnat mig en kaka eller två!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Life of Johanna

JAG följer int 537st, de är de som följer mig. Jag fokuserar på de som besöker min blogg i veckan och på helgen kör jag genom de jag följer på blogloin, även om jag har end el på min med. Jag lägger ner mkt tid på bloggen, men det är också min ända hobby jag har. Men de jag har på min bloglovin har jag för jag gillar den som har bloggen eller det man skriver om! :) Men alla har det kanske inte så, många jagar följare, det gör inte jag, jag vill att de som lägger till mig skall göra de för de gillar bloggen :)

Nej 1000följare och det kan vara en blah blogg, följarna är inget kvitto på hur bra den är, för det kanske bara är bloglovinbyten! :)

2014-10-29 @ 16:34:59
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Madde / Livet som mamma och lärare

Ser riktigt söt ut :)

2014-10-29 @ 17:52:10
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Robex Lundgren

cool

2014-10-29 @ 17:56:04
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: Theresa

Låter gott iaf!!! 😊

2014-10-29 @ 21:35:58
URL: http://mammaT.blogg.se
Postat av: Fröken.A

Men oj vilken julkänsla som börjar sprida sig nu ! :)

2014-10-31 @ 06:11:36
URL: http://www.meningsfylleri.blogg.se
Postat av: anna

Måste inhandlas :) Kram

2014-11-01 @ 11:46:35
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0