En natt i spökhuset

Sitter och kikar lite på Anna Book, Kissie och Samir som är instängda i något spökhus sen kl 19 och de ska vara där till klockan 7 imorgonbitti. Jag avundas dem icket! Det behöver inte finnas något spöke i det där huset, men bara det att någon sagt att det är ett spökhus och jag skulle behöva vara instängd där en hel natt skulle göra mig helt kallsvettig! Minsta lilla knarr i huset skulle hålla mig sömnlös.
 
Vill du också kika på denna cirkus så kan du kolla på Aftonbladet som sänder live hela natten.
 
 

Kommentarer
Postat av: yasmine mamma till dennis

hehe inte lätt att se
vi ska på halloween disco på lördag ska bli skojigt
ha en fin kväll
kraaam

2014-10-29 @ 20:16:37
URL: http://www.yasminegill.blogg.se
Postat av: Patrik

Spöken är oftast helt ofarliga och vill bara ha lite uppmärksamhet. Kanske inte helt olikt personerna som är i huset?

Kommer ihåg när jag var liten och besökte ett torp i grannbyn. Det är ingen som bor i torpet utan det används för visning och minne för en skald som bott där. Hur som helst så var vi där och skulle fika i anslutning till torpet (som var stängt). Nyfiken som jag var så kikade jag in genom fönstret och då började en gammal klocka att slå. Räknade för att se om den gick rätt, men när den passerat klockslaget så fortsatte den att slå. Den slog ända tills vi sa att vi skulle åka hem och började packa ihop (säkert mer än en timme).

2014-10-29 @ 20:19:45
URL: http://patrikludvigsson.se
Postat av: Life of Johanna

just ja det hörde jag med de skulle, får se om jag kommer ihåg och titta efter grey, risken är liten, minnet är som det är nu :)

Nej, det kanske bara är inbillning från min sida, är väl bara jag som är snabb och lägga till så ingen annan hinner för kanske, jag vet inte, i-landsproblem som jag skriver haha :)

Jag fokuserar på de som kommenterar, sen på helgen när jag hinner, går jag genom inläggen på bloglovin och de som jag besöker varje dag, markerar jag bara som läst och de som kanske inte varit inne läser jag senast uppdaterade och kommenterar :) Så varje dag besöker jag inte alla, då skulle jag behöva jobba med bloggen på heltid haha

2014-10-29 @ 20:42:06
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★

Hehe vilka grejer det finns :D

2014-10-29 @ 22:03:01
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Elin - Livat på torpet

Det där spökhuset ligger i min grannby. Jag har varit där och ätit våfflor på dagtid, men aldrig sovit över. Kanske man måste göra det nångång?? :)

2014-10-31 @ 10:19:08
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Postat av: anna

åh fy vad läskigt, fast jag hade gärna upplevt det

2014-11-01 @ 11:47:16
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0