Häftiga barncyklar!

Det är så underbart att känna att sommaren hägrar inom en snar framtid! Våren har kommit och vi har haft några riktigt fina dagar den är veckan. Ett av de bästa vårtecken som jag vet är när sopbilen kommer och sopar gatorna rena från sand och grus!
 
Ett annat vårtecken är att när sopbilen har gjort sitt så åker cyklarna fram. Dock måste vi nog investera i en ny till sonen då han växt ur sin gamla cykel. Hittade massor med läckra barncyklar hos toysrus.se
 
Kolla bilden nedan, han skulle garanterat vilja ha den tuffa cykeln! Han tjatar hela dagarna om att han vill ha en ny cykel snart så att han kan härja runt i kvarteret med kompisarna. Känner att det verkligen är dags att börja ta tag i den biten.
 
(klicka på bilden för mer info)
 
 
Lillan blir dessutom 2 år i september, så det är inte länge kvar tills hon kan börja roa sig med en springcykel. Jag tycker de verkar praktiska, bra sätt att träna balansen på innan det är dags att börja cykelträna på allvar! Har nog hittat den springcykel som jag vill investera i, en YVOLUTION-springcykel! I början har man dubbla bakhjul för extra stöd, när barnet sen har fått bättre balans kan man byta så att man bara har ett bakhjul. Det gör så att barnet kan träna sin balans ytterligare.
 
 
(klicka på bilden för mer info)
 
Viktigast av allt, glöm inte cykelhjälm! Köp en rolig hjälm som barnen gärna vill ha, då slipper ni förhoppningsvis bråka om att de måste ha hjälm på sig. Till exempel kan man köpa en tuff poliscykelhjälm hos toysrus.se!
 
 
 
*sponsrat inlägg*

Kommentarer
Postat av: Anna

Det blir ju så fint när sopbilen kommer och sopar upp allt :) Det blir så rent och fint

2015-04-27 @ 08:04:11
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Mammsen

Här blir det oxå nya cyklar i år, två st men jag köper inte för sådana utan bakskärm, huga vad jackan har sett ut på ryggen de regniga dagarna. Biltema har cyklarna vi skall införskaffa. Visst är det roligt att få köpa nya till de små liven. Lycka till

2015-04-27 @ 21:45:18
URL: http://www.mammsen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0