Marmorerade brownies
200 gram cream cheese
1 ägg (ta om möjligt ett litet ägg)
0,5 dl socker
1 msk vetemjöl
2 dl hallon
Smält choklad och smör i vattebad medan du vispar ägg och socker tills det blir ljust och luftigt. Blanda sedan alla ingredienserna till en slät smet. Häll upp smeten i en ströad ugnsform (själv vek jag till bakplåtspapper) på ca 20 * 30 cm.
Rör lätt ihop alla ingredienserna till cream cheese-smeten som du sedan häller ut över chokladsmeten. Med hjälp av en kniv kan du lätt dra ut smeten så det bildas ett tjusigt mönster. Sedan trycker du ner valfritt antal hallon. Var inte rädd för att stoppa ner många, det blir gott med hallon till!
Grädda sedan mitt i ugnen i ca 25-30 minuter (175 grader). När kakan har svalnat lite kan du skära upp den i bitar. Detta blir en väldigt mastig kaka, så du kan med fördel skära mindre bitar.
Vilken vacker kaka det blev. Och god ser den ut. Ska ta och testa det receptet. Kram Annika
Den här kakan ser galet god ut. Sparar för framtida bak-experiment i köket!
Nomnom nom, ser fantastiskt gott ut
Verkligen vacker och ser underbart god ut!!!!
Men ohh ser helt underbart god ut
Ska jag prova. Jag är urkass på att baka men den verkar ju inte jättesvår
Vilken fin kaka! Den måste jag ju bara pröva nån gång!