Salladsbrist

Nåt jag är riktigt dålig på är att fixa ordentliga sallader här hemma. Det blir lätt lite tomat och gurka, men sen tar det stopp. Jag drömmer om att ordna härligt goda sallader i sprakande färger! Men av nån anledning blir det aldrig av.
 
Hur är det hemma hos er? Har ni ofta sallad till maten?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mammsen

Jo men lite så är det nog här oxå. Jag har ofta lite paprika till. Det tar för mycket tid, liksom, och så kokta grönsaker, någon köttbit. Usch det där med mat är jobbigt.

2016-02-18 @ 21:19:23
URL: http://Mammsen.wordpress.com
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Jo vi har nog ofta grönsaker till maten, fast sällan hela blandade sallader, eftersom barnen bara äter vissa grönsaker. Istället lägger jag upp grönsaker var-för-sig på en stor tallrik. Tomater, gurka, paprika, majs, bönor osv. Som en sallad, fast inte blandad. Det blir rätt så snyggt också.
Salladen på bilden såg jättegod ut!
Kram

2016-02-19 @ 09:14:26
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com
Postat av: Mirre

Ja vi försöker faktiskt ha det, jag är lite salladstokig, hehe

2016-02-19 @ 22:17:11
URL: http://nouw.com/sweetwords
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Äter oftast grönsaker, mest för att jag älskar det. Har börjat köpa sojabönor och har i sallad tycker det blir sjuktgott. Även majskorn på påse som man värmer i vatten. Tycker det smakar mer än konserverade :).

2016-02-19 @ 22:17:40
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Maria Grahn

Är oxå dålig på att ha sallader till maten, försöker ha det på helgerna då vi äter extra gott. Älskar verkligen att ha sallad till maten. Ha en mysig helg! Kram

2016-02-20 @ 11:56:49
URL: http://marigrahn.blogg.se
Postat av: anna

vi var så himla duktiga på det örit men nu har vi kommit av oss lite. köper sådan där blandsallad i påse så att man får lite olika smaker, gurka, tomat, ibland majs, ibland ost, granatäpple, vanligt äpple

2016-02-22 @ 19:22:53
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har börjat blanda avsköljda Kidneybönor (går att byta mot annan valfri sort) med strimlade naturella torkade tomater och en skvätt olivolja. Håller i vart fall två dagar i en låda och får ersätta salladen. Minstingen uppskattar bönorna med./Charlotte

2016-03-15 @ 21:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0