Premiär hos tandläkaren

Äntligen! Lillan är frisk! Fast energinivån har inte varit så hög idag ska erkännas. Minsta motgång och tårarna har kommit rullande.

Men är glad att hon hann bli frisk lagom till sitt första besök hos tandläkaren! Hon ville först inte gå in till tandläkaren, sa att det var läskigt. Sen ville hon inte sitta i stolen, sa att den var läskig. Så jag fick till en början sätta mig i stolen och hålla henne i knät. Efter någon minut bad hon mig gå därifrån, då ville hon sitta ensam. Efter det var det inga problem! Hon busade med tandläkaren och hade riktigt roligt! De räknade tillsammans och kom fram till att hon har 20 fina tänder. Som belöning för att hon var så duktig så fick hon en rosa tandborste och en liten bok. Skönt det blev en positiv upplevelse att besöka tandläkaren.
 
 

Kommentarer
Postat av: Annica Magnusson

Här har det snarare varit tvärtom. De vill inte sitta ensamma på stolen, de vill inte låta tandläkaren titta i munnen, vill inte låta sig borstas, osv. :p

Svar: Har det handlat om rädsla eller trots? Hoppas det släpper vilket som, är ju så mycket enklare för alla om tandläkarbesök kan upplevas på ett positivt sätt :)
radhuslivet.blogg.se

2016-04-01 @ 07:10:45
URL: http://annicastriss.se
Postat av: anna

Hon är så söt <3 Skönt att det gick bra

2016-04-01 @ 09:26:31
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0