Inte nåt för lillan

Idag vaknade vi upp till en förväntansfull dag! Lillan skulle få gå på bio för första gången i sitt treåriga liv! Åh, vad hon har längtat efter detta. Storebror har varit på bio flera gånger, nu var det äntligen hennes tur. Glada i hågen begav vi oss till biografen och jag såg på henne hur pirrigt spännande det var.
 
Vi tog plats, hon fick en liten tablettask att mumsa på och filmen började. Vi gick på knattebio och såg Var inte rädd Långa Farbrorn, lagom lång film på hela 43 minuter. Men så fort tablettasken blev tom blev det tråkigt att vara på bio. Så lilltjejen hittade på att hon var kissnödig för att få gå ut därifrån! Aja, bara att knata ut från salongen. Men vi gör nog ett nytt försök om ett halvår eller två. Sånt här får man dock vara beredd på när man går på bio med mindre barn, så det var skönt vi bara hade pröjsat 40 kr för båda våra biljetter tack vare att det var Barnens biodag idag!
 
bild från sf.se

Kommentarer
Postat av: åsa i åsele

Kommer ihåg då jag var på bio med Elins kusin, hans första biobesök som 4åring... kan väl säga att det blev lite jobbigt ;-)
Nu är han 23år och uppför sig så mycket bättre ;-)

2016-09-25 @ 20:55:39
URL: http://naltanorrland.blogspot.se
Postat av: Anna Paulsson

Så blev både vårat första och andra biobesök men som du säger man måste ju testa. Vi har oxå såna priser, det är superbra. Kram

2016-10-06 @ 07:15:24
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0