Pepparkaksbiscotti
Fick tips på att baka pepparkaksbiscotti hos Carolina och det blev så gott att jag måste dela med mig av receptet!
Du behöver
100 gr smör (rumsvarmt)
2 dl strösocker
3 ägg
7-8 dl vetemjöl
1 påse pepparkakskrydda
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
2 dl strösocker
3 ägg
7-8 dl vetemjöl
1 påse pepparkakskrydda
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
Rör ihop smör och socker poröst med elvisp. Tillsätt sedan äggen, ett i taget. Vispa ihop till en smet.
Häll sedan i övriga ingredienser så att du får en deg. Forma degen i tre längder på en plåt (glöm inte bakplåtspapper!).
Grädda mitt i ugnen på 175 grader i 15 minuter. Ta sedan ut plåten och skär längderna i bitar. Ställ tillbaka plåten i den avstängda ugnen och låt biscottin torka i eftervärmen.
Kommentarer
Postat av: Yvonne
Å, de såg goda ut! Alltid kul att prova nåt nytt..
Postat av: Åsa
Såg oxå detta recept å tänkte att jag skulle testa, idag med strömavbrott så kändes det dock ej som en bra ide,
Har tänkt baka i morgon om ryggen känns okey,
Postat av: dianasdrömmar
Mums står på min to do list och safransbiscotti kram Diana
Postat av: anna
mmmm, ser ju kanongott ut :)
Trackback