Solen i ögonen

Känns som tiden inte riktigt räcker till längre till att göra det jag vill. Lillan vill inte sova så mycket dagtid och när hon är vaken vill hon helst bli buren sen några dagar tillbaka. Försöker ta mig ut på minst en promenad per dag och då somnar hon såklart i vagnen och så fort vi kommer hem vaknar hon. Ah well. Det kommer andra tider, jag vet.
 
Jag var nere vid sjön imorse. Isen ligger fortfarande kvar, men nu börjar det verkligen kännas som vår. Solen sken och värmde mitt ansikte även om vindarna var kalla. Så ljuvligt!
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

På den tid Elin var bebis åkte vagn somnade hon om jag styrde vagnen jag fick absolut inte stanna gick typ aldrig att gå å handla med vagn om jag tänkt hon skulle sova hon vaknade direkt när jag inte längre gick promenadtakt.

Jag har fler än 5 kg övervikt men det är dessa 5 som ständigt återkommer precis jojo effekt så fort jag blir sämre typ varje vinter.

Hittills har jag varit bättre mot förväntan även om jag igår ansträngde mig för mycket med dammsugare, hänga ur tvätt å sedan trilla köttfärsbiff, igår kväll värkte min rygg å axlar oavbrutet.

2014-04-03 @ 15:14:05
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: nathalie - mamma till charlie <3

det där känner jag igen, haha.. c somnar alltid typ 5 minuter innan vi är hemma och sen vaknar hon när vi kommer hem. c sover 1-2 ggr om dagen. 2 ggr behöver hon för annars blir hon övertrött och är vaken halva natten.. hon sover ibland lite på dagen (annars bara på fm) och då hinner jag inte vila hahaha.. då är det städning, disk och tvätt som gäller..

2014-04-03 @ 16:31:02
URL: http://livetomyarp.com
Postat av: En plats i solen

Hoppas att hon snart vill slippa bli buren så du hinner med.. Skönt med promenader, jag tänker med gå massor när jag är mammaledig, känns skönare och mer motiverande ut och gå då :)

2014-04-03 @ 17:53:38
URL: http://enplatsisolen.bloggplatsen.se
Postat av: Cissi

Känner igen det där! Gäller att undvika att stanna vid vägövergångar och sånt... Motion får man iaf...

Sv tack ;)

2014-04-03 @ 17:53:40
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Hög igenkänningsfaktor. Jag har dessutom ibland fått vända från promenaden då jag haft en gallskrikande bebis i vagnen som bara ska bli buren och kunna hållas upprätt, men att gå så hela tiden och med en vagn framför är inte helt lätt.

2014-04-03 @ 20:21:19
URL: http://lottizdays.se
Postat av: Marie

Hon kommit in i en klängfas, det pratas ju om det i de där utvecklingssprången de pratar om, Isabelle är in i dem emellanåt, och när man läser där känner man igen sig i det i en del

Hur många mån är er snutta nu?
kramar

2014-04-03 @ 22:19:26
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: kaffehörnan

Ops vad tråkigt de ska vara så, de går över.

2014-04-04 @ 00:23:30
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Tess

Åh, vad härligt det ser ut! :) Kram

2014-04-04 @ 08:05:34
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0