BIC Kids - nybörjarpennor

Via Buzzador har jag haft turen att få genomföra en kampanj med pennor från BIC Kids learnersortiment! Eller, ja, det är sonen som har fått testa dem. Grejen med dem är att de är anpassade till barnens små händer och passar såväl höger- som vänsterhänta. Pennorna hjälper även barnen att få rätt grepp om pennan, både med gula markeringar och med en stödkant.
 
Vi fick testa en blyertspenna, en bläckpenna och en stiftpenna.
 
Sonens favorit blev genast bläckpennan. Han tyckte den var bekväm att hålla i samt att den var härlig att skriva med. Han har hunnit göra otaliga teckningar med den pennan! Tack och lov följer det med en refill till pennan, så när bläcket är slut är det bara att byta. Toppen! Den kladdar inte heller då det inte kommer mer bläck än vad man behöver för att skriva/rita.
 
Själv tyckte jag att stiftpennan var bra. Detta då stiftet var rejält, så man riskerar inte att det ska gå i 30 bitar så fort man använder pennan. Dessutom var det en stödkant på pennan som hjälper till att få ett bra och korrekt grepp.
 
Men blyertspennan var inte heller fy skam, lätt att vässa och det lossnar inte flisor från den som det annars kan göra från vanliga blyertspennor. Den är triangelformad och på så sätt håller barnet pennan på ett bra sätt.
 
Betyg: 5 pennor av 5 möjliga! Kommer nog ge sådana pennor i födelsedagspresent till sonens kompisar!
 
Du kan hitta dessa pennor hos Coop, Willys och ICA. Priset ligger mellan 19,90 - 29,90 kr.
 
 
#biclearnersortiment #bickidsblog #buzzador

Kommentarer
Postat av: carina

Måste bara fråga, Hur byter jag stiftet? Har försökt ta av både topp och botten men inget funkar??

2016-12-01 @ 14:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0