LOPPI blogbag 1-åringen

Fick hem en blogbag från LOPPI som innehöll många bra och användbara saker! Det jag fick var följande:
 
BAMSE FÖR DE YNGSTA - En lättläst tidning från Egmont som riktar sig till barn mellan 1 och 4 år med sina stora och färgstarka bilder. Kan ju säga som så att min 6-åring kastade sig över tidningen och körde högläsning för lillan så fort han såg den. Så även äldre barn kan uppskatta den här tidningen!
 
PIPMUGG FRÅN PHILPS AVENT - Tack vara en unik ventil undviker man spill med den här muggen. Den har dessutom bra handtag som gjort det lätt för lillan att hålla i den och dricka på egen hand. Perfekt!
 
ACO MINICARE KRÄM - Den här passade oss ypperligt då lillan har torr hud emellanåt. Det är en extra fet kräm som både mjukgör och återfuktar. Den kommer rädda oss från sömnlösa nätter som vi har ibland när lillan inte kan sova pga klåda...
 
BARNKIT FRÅN FOLKSAM - Ett litet kit som innehåller bla brännsårsplåster, skavsårsplåster, solskyddskräm och annat smått och gott. Passar bra att antingen ha i skötväskan eller i bilens handskfack.
 
BIL FRÅN CITROËN - En Citroën C4 Picasso i leksaksformat. Denna ska sonen få i julklapp, vet att han kommer bli jätteglad!
 
FRUKTRIS FRÅN SEMPER - Fruktris som funkar som både mellanmål och efterrätt. Har inte hunnit prova dessa ännu, men är övertygad om att min matglada tjej kommer att tycka det är supersmarrigt! Smidigt att ha i skötväskan när man ska iväg på något äventyr.
 
GRÖT FRÅN SEMPER - Ätklar gröt från Semper i klämpåse. Har provat denna sen tidigare och tycker det är en toppenprodukt! Lillan äter denna gröt mer än gärna och det är lättsamt att låta henne suga i sig gröten på egen hand så att jag kan få några minuter över till att göra annat.
 
Sänder ett stort tack till LOPPI!
 
 

Kommentarer
Postat av: Life of Johanna

Trevlig påse! :) måste kika in den sidan, sett fler lägga upp deras olika påsar :)

Ja jag som älskar traditioner gillar sånt här :)

2014-12-05 @ 14:56:55
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: åsa

Meen ett inlägg är ju borta... fick Du respons från företaget?

Kul med en present påse :)

2014-12-05 @ 15:21:36
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: nathalie - mamma till charlie

den fick jag också, har inte hunnit hämta ut den ännu :)

2014-12-05 @ 15:41:18
URL: http://livetomyarp.com
Postat av: Patrik

Smidigt med konserverad gröt :) Ska den värmas eller äter man den kall? Tänker att det kanske inte går att köra den i mikron.

2014-12-05 @ 16:45:31
URL: http://patrikludvigsson.se
Postat av: Elin - Livat på torpet

Älskar den där klämgröten ... eller rättare sagt Ingrid. Gillar att den är lite större så den faktiskt mättar en liten stund med när man är ute på "turné" :)

2014-12-06 @ 15:02:55
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0