Snabba och enkla efterrätter

Har du fått i uppdrag i sista minuten att ordna efterrätt till kvällens middag? Ingen anledning till oro! Finns många  efterrätter som man ordnar relativt snabbt bara man har alla ingredienser hemma!

Kladdkaka - en klassiker som aldrig slår fel. Tillsammans med glass/grädde/bär så är det en vinnande kombination! Eller ta en bit papper, skär ut siffrorna 2 0 1 5 som du lägger på kladdkakan. Pudra sedan florsocker över och du har en riktig nyårskladdkaka!
 
Brigadeiros - populärt i Brasilien! Dessa gör du snabbt om du har kondenserad mjölk, kakao, smör och strössel hemma!
 
Fruktsallad - även det en klassiker! Dessutom väldigt gott och fräscht efter en tung middag med tex kött och potatisgratäng som många äter.
 
Gino - en gammal klassiker som är värd att dammas av. Frukt/bär, vit eller mörk choklad och en ugn är allt du behöver!
 
Vit och/eller mörk chokladmousse - say no more!
 
Marängsviss - mmmm! Vem gillar inte detta?!
 
Chokladbollstårta - varför inte?!
 
I värsta fall - skynda dig till närmsta matbutik och köp något färdigt, det funkar det med!

Lycka till och ha en härlig kväll!
 
 

Kommentarer
Postat av: Kristin/Onlyfemale.se

Mums, älskar gino! Funkar som sagt alltid:)

God fortsättning till er med.

Kram kristin

2014-12-31 @ 14:10:25
URL: http://onlyfemale.se
Postat av: åsa i åsele

Vi kör med TÅRTA vi :)

2014-12-31 @ 14:28:13
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: Decdia

Hihi, här blir det kladdkaka och lite annat. :)

Gott nytt år!

2014-12-31 @ 14:35:17
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

En massa gottigheter! Här står en Mascarpone och limecreme med chockladtryffel i kylen och väntar på att bli provsmakad ikväll. Tack för receptet, vännen!
Ha en fantastisk nyårsafton!
Många kramar

2014-12-31 @ 15:34:48
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0