Confession

Igår var det dag tre av projekt gå-ner-i-vikt. Mmm. Jo. Det var faktiskt en prövningens dag. Det var som att alla chokladdjävlar i världen kom och satte sig på mina axlar och väste hur fantastiskt gott det vore med några av chokladbollarna som ligger i frysen. Jag erkänner. Jag tog en två tre fyra stycken. Inte så bra jobbat, men inte hela världen. Förstår dock vad som gick fel. Jag åt för lite till lunch och blev inte riktigt mätt. 3 köttbullar och lite keso är kanske inte vad jag klarar mig på så länge. Så jag lär av detta, jag ska äta ordentligt. Men nyttigt!
 
Förrädiskt goda.
Förbannat.

Kommentarer
Postat av: camilla

Men nån gång måste man väl få synda...eller unna sig, rättare sagt :)
Kram!

2014-02-20 @ 08:10:05
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: sussi

svårt när man inte ätit tillräckligt
ngn måltid men som du säger.. Inte
hela världen..

2014-02-20 @ 08:58:01
URL: http://siouxzie.blogg.se
Postat av: Carolina

Tack, vad kul att du gillade tårtan :-)
Jag brukar fylla den 1-2 dagar innan, spackla med smörkräm dagen innan och sedan lägga på sp/dekorationer samma dag som den skall ätas - skall man täcka med sp så rekommenderas att spackla med smörkräm, om den läggs direkt mot grädde riskerar den att börja svettas. :-) Kram!

2014-02-20 @ 09:53:40
URL: http://carolina1979.se
Postat av: anna

tyvärr blir det ju så när man äter för lite då blir man extra godissugen. Tror att det var i Icas tidning buffé s senaste nummer som de hade recept på nyttiga chokladbollar, kanske kan va nåt :)

2014-02-20 @ 15:29:27
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: mammsen

Ät som vanligt men lite mindre, mer av grönsaker kokta/färska och ta bort lite av potatis/pasta/ris. Glöm inte en bra frukost och så mellanmål både fm o em. Drick vatten mycket vatten och så rör dig. Går du med i viktklubb får du veta vad DIN mat ger dig i kalorier och behöver inte byta ut till någon diet. Lycka till

2014-02-22 @ 22:09:53
URL: http://mammsen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0