Beriksson - Pop-Tea Concept

Fick hem ett så väldans fint paket i julas och det kom från Beriksson!
 
Beriksson är en ny bekantskap för mig som jag vill dela med mig av. Beriksson är ett familjeföretag som levererar noga utvalda gourmetprodukter som choklad, lakrits, te, popcorn, kakor, oljor och annat.
 
De har utvecklat pop-tea, ett koncept som går ut på att kombinera karamelliserade popcorn, chokladkakor och småkakor med ekologiskt te. De har tagit emot ett flertal Greatest Taste Awards för detta koncept och en intressant detalj är att de utgick från Alice i Underlandet när de tog fram detta!
 
Te och kakor är kanske inte en nyhet för någon, men karamelliserade popcorn hade jag aldrig hört talas om innan! Jag var lite skeptisk när jag skulle prova sådana med chokladsmak, men det var riktigt gott! De passade bra ihop med te!. Även popcornen med smak av äpple och kanel var försvinnande goda! Det var gott, mysigt och spännande att duka upp ett härligt tebord med dessa produkter!
 
 Så om du vill prova på ett modernt tekalas kan jag rekommendera Berikssons pop-tea concept! De har många olika smaker som du kan kombinera på valfritt sätt. Vad sägs om whiskey- och macchiatopopcorn? Det blir iallafall jag väldigt nyfiken på!
 
 
 
Detta provade jag: popcorn med chokladsmak, popcorn med smak av äpple och kanel, choklad med kardemumma, lime och yoghurt, Christmas Chai Rooibos- (ekologiskt te) och småkakor med smak av ingefära. MUMS!
 

Kommentarer
Postat av: ♥ Sojka ♥

sv:Jag är en ansvarsfull person! ;) kramen!

2014-01-21 @ 14:01:23
URL: http://sojka.nu
Postat av: ♥ Sojka ♥

sv:Ja det är helt sjukt! Nu när jag kollar tillbaka så tänker man att man var fan inte klok. Man var ju så fin då! Kolla på hur man ser ut nu hahaha.
Ja balans är bra i allt!

2014-01-21 @ 14:09:35
URL: http://sojka.nu
Postat av: sussi

vilket kul koncept =)

2014-01-21 @ 16:23:05
URL: http://siouxzie.blogg.se
Postat av: En plats i solen

Det lät spännande! :)

ja 75min enkel resväg är en bit

2014-01-21 @ 16:36:29
URL: http://enplatsisolen.bloggplatsen.se
Postat av: LindaViola - med bebis i magen!

sv; Det tog lite tid innan man såg min mage, men nu tycker jag den är jätte stor! Fast det är klart, det beror ju alltid på vad man jämför med :).

2014-01-21 @ 17:08:39
URL: http://lindaviola.blogg.se
Postat av: sussi

glömde säga tack snälla =)
gjorde det samma...

2014-01-21 @ 17:18:08
URL: http://siouxzie.blogg.se
Postat av: Amanda

Mums!!:-)

2014-01-21 @ 19:23:07
URL: http://aochmflyttarin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0