Lillan är på avvänjning

Jag har varit lite off senaste dagarna, vare sig det gäller blogg, motion eller annat... Försöker vänja av lillan att amma nattetid. Oj, så arg en bebis kan vara!! Eller, när slutar man kalla ett barn för bebis egentligen? Hursomhelst, min nattsömn är minimal, men jag hoppas att den här kampen ska leda till bättre tider!

Har du gjort något liknande med ditt/dina barn? Hur gick du tillväga och vilket resultat fick du? Jag tar tacksamt emot råd och tips.
 
 

Kommentarer
Postat av: Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Jag gjorde det med Jennifer för inte alltför längesen. Hon skrek och ville inte somna om! Då tänkte jag att hon kanske inte var redo att sluta amma. Jag var nog inte så motiverad heller. När jag väl bestämt mig så fick Peter gå upp till henne om hon vaknade på natten. Så det är mitt tips, skicka in pappan när hon vaknar ;)

2014-07-30 @ 08:05:38
URL: http://blogg.loppi.se/mamabeatrice
Postat av: Carita

Jag håller med sambons familj om att en bebis inte är en bebis längre när h*n börjar gå. Tills dess så är det ens lilla bebis ;-).

Vi började med välling på natten efter att jag ruttnade på mitt i natten snuttandet varannan timme. En gång per natt räckte med välling då och det var jag mer än nöjd med att ge henne.. bättre det än att leka napp med henne mitt i natten flera gånger om, dessutom kunde karln hjälpa till då också.

2014-07-30 @ 10:31:06
URL: http://www.traningsperiodaren.blogspot.com
Postat av: anna

fy vad jobbigt :( men som du säger så blir det nog bra sen. Dottern var svår att sluta amma på natten men jag fick kämpa ett tag att ta upp henne ge henne flaska och då det tydligen inte var lika gott så slutade hon efter ett tag. Pojken slutade jag amma efter hans kolik, han ville helt enkelt inte äta mer på natten men då gav jag honom mat ganska sent på kvällen så att han höll sig länge, han har dock varit väldigt kär i sin napp och nöjt sig med den. Lycka till. Kram

2014-07-31 @ 15:34:05
URL: http://heltenklaanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0