Kalastips

I vanliga fall när sonen har haft kalas har kamraterna knappt hunnit in genom dörren så har han slitit upp paketen och sedan kastat leksakerna åt sidan för att leka. Detta har gjort att jag har aldrig vetat vad han fått från vem. Så i år körde vi Snurra flaskan.
 
Barnen fick sätta sig i en ring och sonen snurrade en flaska och den som flaskan pekade på fick lämna sitt paket till honom. Så då kunde han öppna och tacka för presenten i lugn och ro. Alla barnen tyckte detta var lite kul, vem skulle flaskan peka på nästa gång?! Även föräldrarna som var med tyckte det var en bra "lek" då de känt som jag, att de aldrig hängt med på vem som gett vad. Efter en stund tappade barnen tålamodet och de som hade fått lämna sina paket hade svårt att sitta stilla, men i det stora hela var det ett lyckat inslag på kalaset.
 
 

Kommentarer
Postat av: anette

Aaaa ett kul sätt. Kram Anette

2014-03-12 @ 20:51:59
URL: http://anettan.blogspot.se
Postat av: En plats i solen

Japp, vi skall slå våra påsar ihop, har alla mina kläder här, nu börjar inredningssakerna flytta in och sedan är det dags för möbler :)

2014-03-12 @ 22:22:22
URL: http://enplatsisolen.bloggplatsen.se
Postat av: anna

Riktigt bra tips:)

2014-03-13 @ 11:55:36
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: Anna - Vitt eller svart

Bra tänkt, jag brukar aldrig ha koll på vem som gett vad eftersom det går för fort och det känns inte alls bra. Ska göra en variant av din idé nästa kalasläge. Som tur är så är det ända tills december kvar...

Kram

2014-03-13 @ 19:46:57
URL: http://vittellersvart.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0