Dags att varva ner?

Dagens samhälle är ju rätt stressigt och hektiskt, men stressar vi inte lite väl i onödan ibland? Kom att tänka på när  jag gick till ICA för att köpa min lunch och i kassakön fick jag en kvinna bakom mig som verkade väldigt otålig. Trots att det var 3 personer före henne i kön så skulle hon prompt stå och riva till sig plastkassar och så fort det var möjligt klämde hon in sin vara på bandet (en chipspåse btw). Så blev det min tur och jag gjorde mig redo vid kontokortsapparaten och medan kassörskan fortfarande slog in mina saker så klev kvinnan fram och nästan snäste att hon skulle ha en viss snussort. Kassörskan blev förvirrad då det inte var kvinnans tur att betjänas och jag bara tittade på henne. Var väldigt nära att fråga om hon hade en dålig dag. Nu kunde hon inte få sin snusdosa eftersom jag var långt ifrån klar med min betalning, så hon blev ståendes där med sin beställning hängades i luften. Men vad vann hon på att bete sig så där? Ingenting. Hon blev inte direkt färdig med sitt inköp snabbare på något sätt. Däremot tyckte jag och troligtvis kassörskan att hon var mycket märklig.

Så..chill out och kramas i nästa kö du hamnar i!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Visst är det trist med all stress. Jag har nog bannat mig själv någon gång när jag snäst eller stressat på i affärer, det gäller att släppa ner axlarna ibland och lugna ner sig lite!

2014-11-25 @ 09:48:58
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com/
Postat av: Småstadsfrun

Ojojoj vad jag håller med dig! Det vinns ingenting på att stressa och sucka. Än värre är det när sådana folk kör bil och det blir kö. Det vill jag inte ens prata om..

2014-11-25 @ 19:31:40
URL: http://www.smastadsfrun.se/
Postat av: FREEDOMtravel

Det finns nog många människor som skulle må bra av att varva ner lite! Vi ska jobba lite på att komma ner i varv nu under ett år... ;)

2014-11-26 @ 07:49:50
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Anna - Vitt eller svart

Sådant där förstår man sig inte alls på. Det är dessutom synd att den typen av beteende sprider dålig stämning överallt, orättvist tycker jag. Kanske får man bara tokle och försöka övervinna surhetsen...

2014-11-26 @ 09:36:58
URL: http://vittellersvart.blogspot.se/
Postat av: Theresa

Men jösses, en del människor alltså!!!! :-/

2014-11-26 @ 13:30:23
URL: http://mammaT.blogg.se
Postat av: anna

fy vad jobbigt. Blir irriterad på de i kön som står bakom och ska hänga över mig när jag betalar, typ flåsar i nacken.

2014-11-27 @ 09:00:22
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0