Hej mitt vinterland!

Igår föll snön hela dagen och idag vaknade vi upp till ett vackert vinterlandskap. Verkligen tjusigt! Särskilt som solen skiner! Jag älskar verkligen sådana dagar, de är helt fantastiska! Tyvärr är det ju inte så hela vintern, men man får passa på att njuta när tillfälle ges!
 
Brukar det komma mycket snö där du bor och vad tycker du om vintern?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carita

Hur lång är du och vad väger du?

Min mage kommer inte försvinna förrän jag går ner till 65 kg skulle jag tro... Det spelar ingen roll om man kör sit-ups eller plankan.. finns ju tyvärr ingen träning som punktförbränner... :-/

2014-11-05 @ 12:13:34
URL: http://www.traningsperiodaren.blogspot.com
Postat av: Theresa

Förra året hade vi inte så mycket snö men några vintrar innan har det varit mycket! Jag bor utanför Örebro. Kan väl erkänna att jag inte är överförtjust i snö... Men de där soliga dagarna kan det vara rätt härligt att åka pulka! :-)

2014-11-05 @ 13:48:02
URL: http://mammaT.blogg.se
Postat av: Patrik

Här brukar det inte komma så mycket snö, brukas som mest vara kanske 30 cm. Var betydligt mer på 1980 talet och tidigare. När jag var liten gick det att göra gångar under skaren…

Gillar vintern sådär… nu får det gärna komma lite snö och bli ett par minus så man slipper regnet. Sen lyser det ju upp lite med snö. Förut hade jag snöröjnng så då var det alltid ett jäkla pass med jour och sånt på vintern. Inte så kul.

Morotsmos är kanske ingen höjdare, inte om det är bara morot. Men blandar man med potatismos och har lite morot i, då funkar det tycker jag.

Var faktiskt anställd på Jysk när jag sålde möbler, kul att prova det också. Var där från slutet av förra sommaren tills i våras. Kände att jag behövde utvecklas lite och butikssäljare var perfekt för den utvecklingen :)

2014-11-05 @ 14:01:23
URL: http://patrikludvigsson.se
Postat av: Carita

Va skönt med så få kilon kvar då :-) Och ja, jag kan tänka mig att dem är extra kämpiga att bli av med. Men det där putet, har det inget med gaser att göra då? Tänkte speciellt då du gillar gotta ;-). Att minska på kolhydraterna kan göra gott. Lite trist bara.. Och plankan är förstås en väldigt bra övning. Den klarar jag inte av länge, haha...

2014-11-05 @ 14:07:17
URL: http://www.traningsperiodaren.blogspot.com
Postat av: Lina

Men va mysigt, nu blir jag lite avis här! Jag älskar vintern och snön och längtar verkligen efter en vinter med MASSOR av snö, till skillnad från förra året snöfattiga...

Kommer från Sandviken men har på senare år flyttat ner till Stockholm, tyvärr är ju det ett snäpp sämre vad gäller snön, men vissa år är det väldigt mycket även här :)

2014-11-05 @ 14:26:33
URL: http://helbraflinga.blogg.se
Postat av: Anna

Jag tycker om snö på vintern, men bor på västkusten, har aldrig varit i norrland men det e en dröm att åka upp. även på våren hade jag velat åka till norrland, har aldrig varit där men har alltid haft ett gott öga till norrland :)

2014-11-05 @ 19:38:48
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Cissi

Godmorgon ;)
Imorse kom första snön här, och jag har varit så glad att det har varit runt +10 så länge!
Är inget större fan av vintern och kylan :S

2014-11-06 @ 09:44:05
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0