Dragonfisk
Min mamma gjorde ofta dragonfisk när jag bodde hemma och jag tycker det är så gott att jag har fortsatt själv med denna maträtt.
Du behöver
1 paket torsk/sej/hoki
2,5 dl matlagningsgrädde
dragon
salt
peppar (gärna citronpeppar)
riven ost
Tina fisken och lägg den i en ugnssäker form. På med kryddorna och häll sedan över grädden. Var inte rädd för att använda dragonkryddan, så släng gärna på lite extra dragon över grädden. Strö över osten. In i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter. Servera med potatis och rivna morötter. Ris funkar också, men potatis blir godast tycker jag.
1 paket torsk/sej/hoki
2,5 dl matlagningsgrädde
dragon
salt
peppar (gärna citronpeppar)
riven ost
Tina fisken och lägg den i en ugnssäker form. På med kryddorna och häll sedan över grädden. Var inte rädd för att använda dragonkryddan, så släng gärna på lite extra dragon över grädden. Strö över osten. In i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter. Servera med potatis och rivna morötter. Ris funkar också, men potatis blir godast tycker jag.
Kommentarer
Postat av: Znogge
Mmm... Den fisken lagade vi ofta förr! Kanske dags igen :-)
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins
Så gott det lät. Det måste jag testa! Vi borde äta mer fisk här hemma och jag vet att barnen gillar det för på förskolan äter de alltid flera portioner när det är fisk...
Tack för tipset!
Kram
Postat av: Carita
Åh, perfekt med fiskrecept.. jag som är sämst på fisk... fiskpinnar blir det hemma hos oss liksom, haha. Men detta ska jag prova på, och dragon som är så gott!
Postat av: Mammsen
Det verkar enkelt och gott, det måste vi testa här hemma.
Postat av: Hanna Karlsson
Det låter riktigt gott!
Postat av: Robex Lundgren
mums
Postat av: ✫ Fru Eriksson
Så gottit ♡ ...
Trackback