Dragonfisk

Min mamma gjorde ofta dragonfisk när jag bodde hemma och jag tycker det är så gott att jag har fortsatt själv med denna maträtt.
 
Du behöver

1 paket torsk/sej/hoki
2,5 dl matlagningsgrädde
dragon
salt
peppar (gärna citronpeppar)
riven ost

Tina fisken och lägg den i en ugnssäker form. På med kryddorna och häll sedan över grädden. Var inte rädd för att använda dragonkryddan, så släng gärna på lite extra dragon över grädden. Strö över osten. In i ugnen på 200 grader i ca 20-25 minuter. Servera med potatis och rivna morötter. Ris funkar också, men potatis blir godast tycker jag.
 
bildkälla
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Mmm... Den fisken lagade vi ofta förr! Kanske dags igen :-)

2014-09-27 @ 15:49:08
URL: http://znogge.wordpress.com
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Så gott det lät. Det måste jag testa! Vi borde äta mer fisk här hemma och jag vet att barnen gillar det för på förskolan äter de alltid flera portioner när det är fisk...
Tack för tipset!
Kram

2014-09-27 @ 18:20:05
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com
Postat av: Carita

Åh, perfekt med fiskrecept.. jag som är sämst på fisk... fiskpinnar blir det hemma hos oss liksom, haha. Men detta ska jag prova på, och dragon som är så gott!

2014-09-27 @ 18:50:25
URL: http://www.traningsperiodaren.blogspot.com
Postat av: Mammsen

Det verkar enkelt och gott, det måste vi testa här hemma.

2014-09-27 @ 20:48:08
URL: http://www.mammsen.wordpress.com
Postat av: Hanna Karlsson

Det låter riktigt gott!

2014-09-27 @ 21:06:13
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Robex Lundgren

mums

2014-09-28 @ 15:11:40
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: ✫ Fru Eriksson

Så gottit ♡ ...

2014-09-30 @ 10:18:51
URL: http://frunsblogg.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0