Ökar på rörelseschemat

Aktiviteter har på allvar gjort intåg i vårt liv! Eller, ja, det är sonen som blivit så pass stor att han vill göra roliga saker förutom att leka med kompisar. Tidigare har han fått testa barngympa, något som funkade sådär. Han var nog för liten då (4 år) för att greja det där med att stå och vänta tålmodigt på sin tur.
 
Sakta men säkert växer han dock till sig och förra terminen drog vi igång med simskola och den här terminen adderar vi innebandy. Så på lördagar är det jag som åker med honom till simhallen och på söndagar tar sambon honom till gympasalen. Jag hoppas han kommer tycka det är roligt och att han får många nya kompisar. Han var iallafall väldigt taggad efter första träningstillfället och det faktum att bästa vännen från förskolan var där bidrog nog till den stora glädjen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Robin ska börja på innebandy idag! Han är så taggad :) Peter tycker väl egentligen inte att han ska spela innebandy, för det är hockey eller fotboll han vill få in honom på. Men man kan ju alltid spela innebandy till att börja med :)

2014-10-01 @ 10:28:31
URL: http://blogg.loppi.se/mamabeatrice/
Postat av: Anna - Vitt eller svart

Sådärja, nu har jag läst ikapp.

Vill börja med att beklaga sorgen, döden är vidrig och allra värst när den kommer oväntat.

Ang bananglass, vi brukar frysa in överbliven banan, och annan frukt också, som dottern har i sina smoothies. När vi gör bananglass brukar det komma i en liten skvätt grädde eller rysk yoghurt, supergott. Att ha i jordnötssmör måste jag testa nästa gång. Perfekt med nya idéer, tack!

Knäppt att de flyttat ut dig på jobbet, inte direkt välkomnande när man får det så kastat i ansiktet att man tydligen inte har något att säga till om. Surt.

Inga aktiviteter för våra barn. Rätt skönt att slippa passa tider, speciellt på helgerna. Nu bor ju vi så pass avsides att det ju inte finns några heller så det är extra enkelt!

Sov gott, så småningom!

2014-10-01 @ 18:17:55
URL: http://vittellersvart.blogspot.se/
Postat av: Mammsen

Jag tror min groda undrar vart du köpt de fina skorna?

2014-10-01 @ 19:19:15
URL: http://www.mammsen.wordpress.com
Postat av: Maria

Beklagar sorgen ❤
Nu har S bara karaten, eller bara & bara...det är träning tre gånger i veckan, men vi håller oss till två som räcker mer än väl.
Förra terminen hade hon även simning.
Nu stämmer det så bra att hon och jag tränar samma tid på torsdag, helt perfekt!

kram kram

2014-10-01 @ 20:59:18
URL: http://jagharvingar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0