Annons - fleeceset köpes!

Det känns som det är massor med saker jag har missat att berätta för er, men jag kan inte komma på vad? Livet är lite intensivt just nu och det känns som jag har dålig koll på det mesta.
 
Till exempel hade jag dålig koll på att vårvärmen skulle slå till på allvar i veckan. Så barnen har fått traska runt i alltför varma kläder i några dar. Själv har jag rusat runt som en dåre i butiker efter jobbet och försökt hitta skalplagg, tunnare mössor och liknande. Det är galet dyrt i vissa butiker. Hittade en jättefin fleecejacka till lillan, den kostade sisådär 400 kr. Vad byxorna till kostade vågade jag inte ens kolla. Men i övrigt hittade jag noll när det gäller fleece!

Så om någon av er sitter på ett fleeceset i st 80 - 86 som är i hyfsat skick och vill sälja, skrik till eller skicka mig ett mail! Köper gärna om det är en snabb affär :)
 
Lillan fick sig iallafall en ny fin jacka från Lindex häromdagen!

Kommentarer
Postat av: ullie

lilla sötisen
ja men det e svårt nu när det e så varmt mitt på dagen men på kvällar o mornar är det ännu kallt o om det blåser. svårt att veta va man ska ha på dem tycker ja

2015-04-22 @ 23:27:59
URL: http://weberskold.blogg.se
Postat av: Elin - Livat på torpet

Skönt att läsa att fler är som jag, alltid ute i sista sekund ;) Fast här hemma kunde barnen ha sina gamla kläder plus att jag fyndade en fleecejacka till bönan för läääänge sen som hon växt i nu :)

2015-04-23 @ 07:40:11
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Postat av: åsa i åsele

Har Du kollat Tradera?
Jag köpte fleece set till Elin på Lager 157 inte så dyrt, vet dock ej ifall det finns i ministorlek :)

2015-04-23 @ 08:50:49
URL: http://naltanorrland.blogspot.se
Postat av: Kristin/onlyfemale

Har du spanat in lager 157. Jättebra priser och snygga kläder. Har du ingen nära finns alltid deras webshop( lite dur frakt på 50kr men det är värt om du handlar lite). Kan rekommendera deras skalkläder också.

Kram

2015-04-23 @ 10:27:04
URL: http://onlyfemale.se
Postat av: Anna

Ja kolla Tradera, gjort massor av fynd där. Jag har nog tyvärr inget…ska kolla för säkerhets skull

2015-04-23 @ 18:28:03
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0