Cross-Shape 28 - träning

Hos World of Shape kan man välja bland olika program utifrån vad som passar en själv bäst. Bland annat har de ett program för de som vill förbättra sin löpteknik, ett program för de som vill promenera och ett program för den som fött barn de senaste tre åren.
 
Själv har jag valt programmet Cross-Shape 28. Det är ett högintensitetsprogram för den som känner att det är svårt att få till en timmes träning varje dag. Man tränar 28 minuter varje dag och det kanske låter lite. Men jag lovar, det är intensivt och jag är helt slut efter varje pass! Det går jättebra att träna hemma. Allt man behöver är ett par hantlar (alt fyllda PET-flaskor), en pinne/handduk/gummiband och ett tillräckligt stort utrymme så du kan röra dig. Dessutom finns det inga ursäkert, 28 minuters träning hinner man alltid med!
 
Programmet är uppbyggt så att vissa övningar byts ut under resans gång för att det ska bli mer utmaning för dig att utföra träningspasset. Allt som allt är det 66 övningar som man får ta del av och ett träningspass innehåller konditions-, styrks och coreträning samt dynamisk stretching. Varje övning förklaras dels via text och dels via en filmsekvens. Så man behöver aldrig känna sig osäker på hur övningen ska utföras.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Åh vad kul, lycka till med träningen :)

2015-08-19 @ 10:33:51
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad roligt, kanske lättare att hålla igång då det inte tar så lång tid och man int behöver stressa iväg till ett gym. kram

2015-08-19 @ 18:48:01
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: starsinlife.blogg.se

Detta låter ju toppen:)) bra när man kan träna hemma...

2015-08-24 @ 21:26:31
URL: http://starsinlife.blogg.se/
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Det låter ju supersmidigt! Jag kör yoga via Yoogaia ibland och det funkar på liknande sätt.
Kram

2015-08-26 @ 06:27:31
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0