Uppåtgående kurva

Nu när jag klev upp fick jag verkligen ett bevis på hur jag har frossat loss under julen! Fredagar är min vägningsdag då jag kör Viktväktarna, men de två-tre senaste veckorna har jag inte brytt mig så hårt då jag velat njuta av julens goda.
 
Min kurva har verkligen inte gått nedåt senaste tiden och ja, jag antar att det är dags att ta tag i det där igen. Att äta sju biskvier på en dag kanske inte är att rekommendera... Hej och hå, detta är min neverending story känns det som.
 
Men vad är det alla säger just nu? Just ja, nytt år - nya möjligheter!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: åsa i åsele

Oj, men Du... vad gör det egentligen? Jag förstår det känns surt, men tänk på att det är inte vad Du äter från 1advent till Trettondagen som är det viktiga utan det Du äter de övriga 11 månader om året.

Sedan tror jag att när Ni kommer i bättre gängor, när lillan sover bättre å Du får mer sömn på kontot, då blir det lättare att undvika all godis, kakor etc som är lätt att ta till som tröst, som energipåfyllning.

2015-01-02 @ 08:35:42
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: anna

Tycker det var bra som d sa på tv, det är inte vad man äter mellan jul och nyår som är noggrant utan vad man äter mellan nyår och jul som är det viktiga. Ibland måste man få frossa och känna att man lever. Kram

2015-01-02 @ 11:59:30
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Decdia

Usch ja... jag borde ta tag i det där...

2015-01-02 @ 13:38:40
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Småstadsfrun

Lite så är det över helgerna. Men jag tycker faktiskt det är viktigt att unna sig då! det är inte det du äter mellan jul och nyår utan mellan nyår och jul du vet...

2015-01-02 @ 13:41:43
URL: http://www.smastadsfrun.se/
Postat av: åsa i åsele

Vet själv att det är svårt, jag har ju stoppat i mig lite för mycket av det goda under jul... men det är ju alltid lätt att ge andra råd :)

Du får investera i leggings, tunika, lång tröja etc å ha på jobbet... en anledning till att shoppa nytt.

Har Ni någon form av klädkod på Ditt jobb?

2015-01-02 @ 15:30:27
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: Karin

tycker du är jätteduktig som kämpar, det vänder snart och kurvan pekar neråt igen ska du se. Det brukar dessutom vara lättare att både träna och äta hälsosamt när ljuset kommer tillbaka.
Nu går vi mot ljusare och lättare tider 👍

2015-01-02 @ 19:42:23
URL: http://liamojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0