Destination Skellefteå

Jag och sambon har inte många gemensamma semesterdagar i år. Det blir tyvärr så när man vill ge barnen ett så långt sommarlov som möjligt. Så idag passade vi på att göra en dagsutflykt då vi äntligen var hemma båda två. Vi packade in barnen i bilen tidigt imorse och drog norrut till Skellefteå.
 
Där besökte vi en omtalad legobutik. Lillan var lika road som jag var, hon somnade inne i butiken. Sonen och sambon var desto mer intresserade, men det blev inget inköp. De hade mest LEGO Star Wars, något familjens killar inte är så intresserade av.
 
Shoppade loss lite och drog oss sedan hemöver. Stannade dock till i stugan som vi har nära Lövånger och njöt lite av solen och havet.
 
Men en sak är klar, vi gör ingen längre bilfärd med lillan igen. Tror hon skrek och grät större delen av resan hem, jösses! Så där rök den inplanerade trippen till Sundsvall. Jag får helt enkelt vänta tills IKEA öppnar här i Umeå till våren.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mirre

Hehe så hon gillade inte lego, fniss, kul att killarna gjorde det då. Ja Isabelle gillar inte heller att åka bil, men det gick bättre än jag trodde.

Skönt att koppla av lite vid stugan då, synd att ni får mindre semesterdagar ihop, men bra för barnen som får mer semester med er

Ja jättetråkigt då man får sådana kommentarer, det är ju bara för de ska få en kommentar tillbaka

2015-07-19 @ 22:24:26
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Maria G

Man ser verkligen framemot Ikea i Umeå och så mycket enklare det blir att slippa köra långt. Kram

2015-07-21 @ 07:25:17
URL: http://mariagrahn.blogg.se
Postat av: anna

Skönt att komma iväg lite :) Hade velat hitta på något med bara sambon. Kram

2015-07-21 @ 11:09:10
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0