Chili con Carne wraps
När man ska göra chili con carne kan man välja att lägga ner lite tid på den, eller så kan man välja att köra på vanlig kryddmix. Eftersom vi just nu föredrar att middagarna går så fort som möjligt att göra så använde jag mig av en "fuskvariant" till den här måltiden. Men vill du engagera dig lite i matlagningen så har jag sen tidigare lagt upp ett recept på chili con carne, det hittar du här.
Du behöver
4 portioner
500 gr köttfärs
1 påse chili con carne-kryddmix
1 burk vita bönor i tomatsås
coctailtomater
gurka
majs
krispsallad
riven ost
ris
gräddfil
tortillabröd
Koka riset. Stek på köttfärsen och blanda i kryddmixen. Låt puttra medan du skär upp tomaterna i kvartar och hackar gurkan. Förbered genom att lägga upp tortillabröden på tallrikar och lägg några blad krispsallad på varje.
Rör ner bönorna i köttfärsen och låt puttra ytterligare 2-3 minuter. Lägg sedan sedan ris, köttfärsröran, riven ost och grönsaker på krispsalladen. Tillsätt lite gräddfil och vik ihop tortillabrödet. Voila!
Riset kan uteslutas om man vill. Ta då lite extra grönsaker som utfyllnad.
Kommentarer
Postat av: åsa i åsele
Hos oss äter vi aldrig ris eller nått annat till... vet om de som har kokt potatis som tillbehör.
Tror jag ska testa detta,
kanske äter Elin bättre då ;-)
Är Ni fortfarande sjuka?
Svar:
radhuslivet.blogg.se
Postat av: Lina
Smart att göra det som en wrap, jag brukar i alla fall vilja ha vitt bröd och sallad till, så det här låter ju smart :)
Svar:
radhuslivet.blogg.se
Postat av: Maria G
Tack för tipset, det där ska vi testa. Vi älskar ju chili con carne men har inte testat det som wraps.
Postat av: Anna
Bara måste testa detta, ser gott ut
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma. lärare och snart doula ★
Det där ska jag testa :).
Trackback