Vill ha en sköldpadda!

Hu, det är verkligen intensiva dagar just nu! Att klämma in ett heltidsjobb i familjelivet är inte alltid så lätt, vi försöker lägga livspusslet just nu så att allt ska flyta på så smidigt som möjligt. Har några bitar som inte riktigt vill hitta sin plats..
 
Men idag hade sonen avslutning på simskolan och det var en stolt mamma som satt och tittade på! Han har verkligen lärt sig jättemycket den här kursen, han till och med simmade under vattnet! Så det firade vi genom att besöka ett barnvänligt café här i stan, Café Kakmonstret. Kan rekommendera stället om du är i stan och vill fika någonstans där barnen kan härja utan att du får stressutslag.
 
Förutom diplom så fick sonen med sig några nya simmärken hem. Ett av dem var Sköldpaddan. Kan inte minnas att det fanns när jag var liten, men jag kände direkt att jag med vill ha en Sköldpadda! Vilket charmigt simmärke!
 

Kommentarer
Postat av: Fröken M

Härligt ! Har an varit duktig ska man såklart belönas :) Här har vi simskola idag och jag håller en liten tumme för att V lär sig simma även ovan vatten innan sommaren :)
Kram

Svar: Är så roligt att se de små göra framsteg! Vi kör på med fortsättningskurs om två veckor, lika bra tuta och köra medan T tycker det är skoj med simskola::D V är duktig som simmar, om än under vattenytan! Såg att flera barn i T's grupp körde den varianten med, de flesta höll sig under vattenytan. Det kanske är ett naturligt steg i inlärandet? :)
radhuslivet.blogg.se

2015-03-08 @ 08:27:18
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Maria Grahn

Vad kul att han klarat det, så bra att lära sig om vatten och våga. Tack för tipset om kaféet, det har jag missat trots jag är gammal Umebo. Blir nog en Umeå sväng snart så då provar vi fika där. Kram

Svar: De har bara haft öppet omkring 1,5 år, men är ett väldigt populärt café då man törs gå dit med barnvagn/livade barn utan att känna att man förstör fikastunden för andra gäster. Me like! :)
radhuslivet.blogg.se

2015-03-08 @ 09:02:26
URL: http://mariagrahn.blogg.se
Postat av: Znogge

Det måste helt klart vara ett nytt märken och riktigt gulligt är det :-)

Vi gjorde din fläskfilé i går och jag valde också fläskytterfilé. Det blev väldigt uppskattat och gott så tack för tipset :-)

2015-03-08 @ 10:10:42
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Elin - Livat på torpet

Mys med café som belöning!! Och nu finns det ju huuuur många märken som helst ... och i en helt annan ordning än när jag var liten ...

2015-03-08 @ 15:16:22
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Postat av: Mammsen

Oooo så roligt. Är det redan slut?mhar för mig att vi har sista ggr innan påsk.

2015-03-08 @ 20:18:04
URL: http://www.mammsen.wordpress?com
Postat av: Theresa

Gud så gulligt simmärke! Måste kolla om det är nåt som Linn tagit, vi har inte köpt alla än... Förstår att det var en stolt mamma som satt vid bassängkanten! ♡ Kramar!

2015-03-08 @ 20:47:11
URL: http://mammaT.blogg.se
Postat av: Anna

Heja heja, vad duktig han är :) Trevligt med ett sådant café, det borde vi har här i Varberg, speciellt då det är en stor turiststad på sommaren så hade det nog lockat många barnfamiljer. Kram

2015-03-09 @ 08:17:03
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0