Wallstickers

Vi har inte lyckats tapetsera om så många rum sen vi flyttade in i radhuset och nästan överallt är det enfärgad tapet i någon tråkig färg. Känner ett akut behov av att liva upp dessa trista väggar och vad passar inte bättre då än väggstickers? De kan piffa upp vilken brunbeige vägg som helst!
 
Sitter och tittar på wallstickerland.se, de har mycket roligt jag gärna skulle sätta upp! De har inte bara stickers för väggar, utan även för bland annat dörrar och toalettstolar. Vad sägs om att liva upp brevlådan med ett halloweeninriktat tema?
 
 
 
Eller om man vill ha en egen liten hustomte därhemma kanske nedanstående wallsticker kan vara nåt? Skulle vara söt att ha på någon trist garderobsdörr eller i ett hörn någonstans!
 
Fördelen sådana här stickers är att man lätt kan ta bort dem när man tröttnat. Eller placera om dem i något helt annat rum. Barnrum är ju ganska tacksamma för sådana här wallstickers. I takt med att barnet växer kan man bara byta ut väggdekorationen istället för att byta tapeter/fondvägg. Smidigt om du frågar mig som inte kan det där med att tapetsera.
 
En bra sak med wallstickerland.se är att man kan välja vilken färg man vill ha på sin väggdekor och de har flera färger man kan välja på. Är lite sugen på att investera i ett par rosa söta apor till lillan. Hon är inne i en rosa period just nu.
 
Brukar du använda dig av sådana här wallstickers?
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula ★

Åh så söta :D.

2015-10-30 @ 21:43:24
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: anna

Vad häftigt, har inte sett sådant. får nog in och titta där :)

2015-10-31 @ 09:42:56
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Maria Grahn

Vad läckert, måste in där & kika.

2015-10-31 @ 10:47:21
URL: http://mariagrahn.blogg.se
Postat av: Fröken M

Men åh vilka fina !
Jag har alltid varit lite "allergisk" mot klyshiga väggtexter, men de där tomtarna att sätta på dörren jade ju vart ursöta till viggos rum.
Jag har lixom aldrig tänkt på att det finns annat än text !
Kram

2015-11-01 @ 18:28:36
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Gunilla Henriksson

Fina! Men passa dig för Wallstickerland. Det är ett blufföretag. Visst skickar dom din beställning, men den kommer från litauen, är av dålig kvalitet och du kan inte returnera den eftersom returadressen de anger inte existerar. Det finns gott om svenska alternativ!

2016-02-11 @ 08:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0