Inte som planerat

Det är inte alltid saker och ting går som planerat. Jag vabbade förra veckan och tror ni inte att ungarnas baskilusker hoppade över på mig och sambon? Hela helgen har vi varit krassliga och igår sjukskrev vi oss båda två. Sambon jobbar däremot idag, men jag är fortfarande hemma.
 
Så den där lyxiga egentiden med en ansiktsbehandling har jag fått avboka, buhu. Inte hela världen så, är ju bara att boka in en ny tid. Men de hade ett sånt bra erbjudande och jag går miste om ett riktigt bra behandlingspris. Nåväl, tur jag inte har större bekymmer än så idag.
 
Det här datumet i fjol åt jag hotellfrukost med den här killen. Mys!

Dags för lyxig egentid!

Vilken överraskning!! Vad tror ni händer när jobb och skola drar igång? Inte helt svårt att gissa för den som har barn hemma. Jo, vab-dagar kommer som ett brev på posten! Här började skola och förskola i måndags, idag är det vab för båda barnen. Håhå jaja, kanske inte vad jag hade drömt om. Men jag förutsåg detta och köpte en ny febertermometer så sent som i tisdags. Bara att gilla läget och försöka göra det bästa av situtationen, så idag har jag ringt och bokat in en ansiktsbehandling nästa vecka! Hehe.
 
Bilden nedan är tagen på salongen jag brukar gå till. De körde ett härligt event i våras och självklart var jag där!
 
 

Veckans matsedel

 
 
Semestern är slut, imorgon vankas det jobb, förskola och skola för oss. Känns väl sisådär, vi lär vara jättetrötta hela bunten misstänker jag. Därför har jag och sambon varit duktiga och satt ihop en veckomatsedel. Dessutom förberedde jag måndagens rätt redan idag, så den är bara att ta fram och värma på imorgon, yey!

Måndag - Moussaka
Tisdag - Tacofisk
Onsdag - Korv och makaroner
Torsdag - Chili con Carne
Fredag - Fläskytterfilé med stekt potatis
 
 
 
 
 
 

Blöjfri!

Vi hade tänkt potträna lillan redan i början av sommaren, men av olika anledningar blev det inte av förrän förra veckan. Första dagen hände några olyckor, det går inte att komma ifrån. Men dag två lyckades hon till sin stora glädje kissa i pottan och sedan dess har hon inte kissat på sig alls.
 
Lillan fick behålla blöjan nattetid de första tre nätterna av potträningen, sen rök den även nattetid. Det har gått jättebra och det är verkligen skönt att bli av med blöjorna! Det tycker även trollungen, hon tycker det är roligt med trosor med olika färger och mönster. Bäst är de rosa trosorna med Star Wars-tryck!
 
Liten börjar verkligen bli stor!
 
Första dagarna fick hon sitta på plastad frotté i soffan, just in case!

Bubblor!

Köpte en "såpbubbelblåsare" till lillan och den har verkligen fått jobba i sommar! Populärt hos både stora och små med många såpbubblor! Ett bra inköp!
 
 
 

Mjau!

Idag är det internationella kattdagen. Kan inte påstå att vi firar det på något sätt, men vi är glada vi har våra två vackra busfrön.
 
 
 
 
 
 

Utflyktsdag

I början av sommaren tog jag och mina systrar med oss vår mor på en utflykt över dagen som en liten morsdagspresent. Vi satte oss på tåget till Övik och spenderade dagen där. Ingenting stod på schemat, vi bara gick dit vinden bar oss. Lyxade till det med en hotellfrukost när vi kom fram och efter det kändes det som att inget kunde gå fel!

Strosade runt och kikade i butiker samtidigt som de hade någon mc-dag som firades på torget. Sedan avslutade vi dagen med god mat på Bishops där vi hade utsikt över vattnet. Kändes fint få tillbringa en lugn dag med några av de som betyder mest för mig här i livet.
 
 Matbloggstoppen

RSS 2.0