Keldas Krämiga Bolognese

Kelda har kommit med fem nya grytbaser och via Buzzador skulle jag få prova två av dem. De smaker som finns är Balsamico Rostad Vitlök för kyckling, Taco, Milda Masala, Bolognese samt Texas Chili för köttfärs. Har tyvärr haft svårt att hitta dem i butik, så jag har endast testat Bolognese.
 
Detta är en produkt som vill förenkla din vardag. Du ska snabbt lätt kunna svänga ihop en middag som hela familjen tycker om. Dessutom tillhör dessa grytbaser inga tillsatser och hållbarheten är 120 dagar!
 
Instämmer i att det går undan att laga mat med denna grytbas. Jag stekte på 400 gram köttfärs, hällde i grytbasen och lät det puttra i några minuter och serverade sedan det hela med makaroner med riven parmesan till. Så enkelt att vem som helst kan fixa en middag med hjälp av Kelda!

Men tyvärr var grytbasen lite väl smaklös. Visst gick den att äta, men vi vuxna upplevde smaken lite väl mild. Ska försöka få tag i Balsamico Rostad Vitlök för kyckling och se om den ger en bättre smakupplevelse! Annars tycker jag det är tacksamt att ta hjälp av sådana här grytbaser när vardagslivet i övrigt kräver mycket och man inte har tid/lust/ork att stå vid spisen.

Har du provat Keldas nya grytbaser?
 
 
 
 
#buzzador #keldagrytbasbuzz

Kommentarer
Postat av: ullie

Alltså nu får du nog massa kommentarer utav mej men står ingen går igenom ? ja ja hur som helst skrev ja Har sett dem i vår butik här men inte prövat. Kanske ska göra det då =)
kram o fin söndag

2016-03-19 @ 22:42:20
URL: http://weberskold.blogg.se
Postat av: åsa i åsele

Kollade häromdagen å produkten finns icke här,
så svar nej ;-)

2016-03-20 @ 20:33:16
URL: http://naltanorrland.blogspot.se
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Fick också dessa och håller med dig! Dem var smaklösa och inte alls något jag kommer handla igen. Möjligtvis chilin men inte annars. Var en grym besvikelse.

2016-03-20 @ 22:12:57
URL: http://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0