Å Skafferiet

Har ni upptäckt Åhléns mat- och presentkoncept som de lanserade i höstas? Å Skafferiet heter det och består av noga utvalda produkter som säljs i fina förpackningar. Utbudet består av godis, choklad, kaffe, te och bakprodukter.
 
Jag upptäckte dessa produkter bara för några veckor sedan och blev verkligen förtjust! Har redan hunnit köpa några godisförpackningar som ska få bli presenter. Nästa gång ska jag köpa något till mig själv!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna - Vitt eller svart

De är verkligen fina, jag köpte några klubbor ur det sortimentet till barnens adventskalender. retro på ett fint sätt. :)

Ja, testa Alvedonet, mellankillen tycker de är så goda att han gärna simulerar för att få ta en "jordgubbsmedicin"... Joråsatt.

Idag ska jag baka din marmorerade kaka! :)

2015-03-04 @ 13:01:18
URL: http://vittellersvart.blogspot.se/
Postat av: Annica

Svar: Tack! Och jag känner så med. Hon lade till och med ut ett kort på sin facebook tidigare i veckan att "så som man behandlar andra, vill man själv bli behandlad"... Och så gör hon såhär mot mig. Känns lite dubbelt i det hela.

Fått radera henne överallt för att ens försöka glömma henne. Men det är svårt, vill helst av allt springa hem till henne och kräva en förklaring. Men.. Jag ska låta henne vara. Jag har mina barn och de räcker långt (även om en vän inte är mycket begärt?)

2015-03-04 @ 13:02:09
URL: http://annicamagnusson.blogspot.com
Postat av: Decdia

Det hade jag ingen aning om! Trots att vi har ett Åhléns på köpcentrat så är jag där inne så sällan... Dumt för de brukar ha en massa söta saker.

2015-03-04 @ 14:38:20
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Therese Bjärstig

Har helt missat dessa så fina förpackningar! Å innehållet såg gott ut det med ;-) Hoppas febern börjat ge sig, är inte skoj då de har så hög feber... KRAM!

2015-03-04 @ 14:51:33
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0