Nyheter från Cloetta!

Jag har berättat tidigare att jag har turen att vara med i Cloettas bloggnätverk och att jag därför brukar få ta del av deras nyheter innan de släpps i butik. Så förra veckan fick jag hem ett härligt paket fullt med gott! Produkterna kommer finnas i butik från och med nästa vecka (v 38), men vet sen tidigare att ibland hittar man några av dem tidigare i vissa affärer.
 
De produkter jag fick i utskicket är följande:

MüsliBITE Seeds - En liten chokladbar full med energi! Nyttiga fröer, smaksatt med fruktjuice och överdragen med mjölkchoklad. Tog den till mellanmål idag, så god! Lär köpa dessa i framtiden, perfekt att ha i väskan/ryggsäcken och ta till när tiden är knapp!

Malaco Toffee - Mixad påse toffee med två smaker; Butterscrotch och Choco.
 
Malaco Fudge - Mixad påse med två smaker; Vanilla Choco och Vanilla Cappuccino. Den här påsen lär sonen lägga beslag på, han älskar fudge!
 
Malaco Bonbons - Bonbon-kulor med två olika smaker; Strawberry Cream och Caramell. Jättegoda och de innehåller en krämig fyllning! Har snart tömt påsen på egen hand...
 
Malaco Lördagspatrullen - Perfekt kunna köpa en sådan här påse och få med allt barnen behöver till lördagsmyset och lite därtill (som föräldrarna kan mumsa i sig)! Tablettask, klubba, minipåse Gott&Blandat, minipåse Surisar och minipåse med Fizzypop. Även Fox och den lekfulla Patrullbilen finns i påsen.
 
Malaco Kalaspatrullen - Lagom påse till barnkalaset! Tablettask, klubba, minipåse Ahlgrens bilar och minipåse Gott&Blandat.
 
Läkerol Hals Tranbär - Halstabletter från Läkerol som innehåller koncentrat från tranbär. Har inte hunnit prova dessa, men låter gott! De är även sockerfria och sötade med stevia.
 
Polly Mint - Oh, den här påsen försvann så fort vi öppnade den! Smakerna polka, päron och choklad gjorde succé hos oss!
 
Tack Cloetta för allt detta goda!
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Vilka spännande nyheter =D

2016-09-18 @ 13:06:04
URL: http://sweetwords.se
Postat av: Fröken M

Eller hur !! jag älskade polly´n ! Speciellt den med päronsmak. Och fudgen gick inte heller av för hackor !! mums :)

2016-09-19 @ 08:16:03
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Anna Paulsson

Gott😀 polly är ju grymt goda

2016-09-21 @ 07:17:29
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0