Brasilien

Drömmer som ni vet om varmare breddgrader och ett alternativ är Brasilien. Spenderade ett antal veckor där för några år sedan och fick många goda vänner som jag fortfarande har kontakt med. Vore så roligt att åka och hälsa på dem igen. Men, det får nog dröja är jag rädd. Är dels så dyrt att ta sig dit och dels så vill jag inte åka dit med en liten spädis. Someday....
 
Har du besökt något land som du gärna besöker igen?
 
 
Jag och några galna brassar på fest.

Kommentarer
Postat av: Petra

Åhh va härligt det lät.
Har inte varit så mkt utomlands... vill gärna åka iväg. Nu. Till ngt varmt o fint ställe.

2013-12-04 @ 20:30:15
URL: http://zupermamman.blogg.se
Postat av: Maria

Att resa är ju helt underbart!
Vi åker faktiskt till USA över jul & nyår och USA är ett land som jag bara vill se mer och mer utav :)

2013-12-04 @ 22:01:43
URL: http://omlitenochmig.se
Postat av: Susanna i Oslo - Julkalender 2013

Jag har aldrig varit där men har varit i Thailand, Mauritsius, Mexico nu senast och Thailand är faktiskt det bästa resemålet så vill gärna åka dit igen men vi väntar tills Melwin blir äldre isåfall. Lite nojjig över infektioner och sånt där nere och sjukhus där de kanske inte är så bra på engelska.

Men hur gammal är din lille? Varför har jag glömt bort att du har en liten spädis?

sv; Det var tokvarmt denna sommaren som jag säkert hade älskat om jag inte var gravid hehe. Kunde gå ut på balkongen, sitta där 1 minut sen var jag tvungen att gå in igen för det blev för mycket. Jag hade en jobbig graviditet, åkte på allt man kunde ha förrutom ryggont så var sängliggandes helt på slutet i stort sätt. Fick inte anstränga mig. Sen föddes Melwin 5 veckor för tidigt också så det var ändå tur i oturen att han gjorde det för annars hade jag blivit helt förstörd som människa.

Hehe nä man kanske tar Oslo lite som Sthlm men av nån anledning så är det så förbaskat kallt här om vintern och snö. Det är helt okej med snö för min del så länge det inte blir halt :)

2013-12-05 @ 00:39:23
URL: http://fruroeim.com
Postat av: Therese

Vi åker alltid till Schweiz! Som är ett fantastiskt vackert land! Min sambo är därifrån nämligen :)

2013-12-05 @ 01:39:50
URL: http://finest.se/dentvetydigamamman
Postat av: Linda

Jag åker sällan till samma ställa två gånger, men Kap Verde har vi återkommit till och det är inte alls omöjligt att vi åker dit igen. I vintras var vi i Mexiko och det var fantastiskt. Vi bodde fem minuter (med racerbåt) från världens näst största korallrev och snorklingen var helt fantastiskt. Funderar på att åka till Belize eftersom revet går där utanför också - den snorklingen ska vara ännu häftigare. Men i vinter blir det vandring i Costa Rica och det ska bli väldigt spännande.

Kram
//Linda

2013-12-11 @ 10:25:45
URL: http://krukmakerskan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0