LOPPIblogbag Sommar

Idag kom jag hem efter fantastiska 36 timmar i Stockholm! Jag ska berätta mer om allt spännande som hände där, men nu vill jag visa vad som väntade när jag kom hem - en härlig blogbag från LOPPI! Har tyvärr inte hunnit med att testa någon av produkterna än, men vet redan nu att allt kommer att komma till användning! Ser fram emot att testa duschtvålen, den ska dofta söt vattenmelon med en hint av lime. MMmmm!
 
 

Det som var i blogbagen var följande:
 
Pink Grapefruit Lip Balm från Burt's Bee - Ett nytt läppbalsam som är framtaget med näringsrik, tropisk rosa grapefrukt. 100 % naturligt innehåll. 
 
Alvin & gänget - Gasen i botten - En film som lillan lär gilla!
 
Kulörtvätt oparfymerad från Grumme - Toppen att den är utan parfym! Föredrar oparfymerat, särskilt när jag tvättar barnens kläder.
 
Tandborste från Jordan - Missa inte att ni kan tävla på http://www.individualbyjordan.com och designa din egen tandborste!
 
Melon Crush från Family Fresh - Duschgel med frisk doft av söt vattenmelon och lime. Ska inviga denna redan imorgonbitti!
 
Aroma Sensations från Softlan - Tvättar som sagt gärna barnens kläder med oparfymerat tvättmedel, men när det gäller mina egna kläder använder jag gärna sköljmedel som doftar gott. Denna ska dofta mandarin och vanilj. Känns lovande!
The Swedish One från Ella's Kitchen - Perfekt att ta med när man ska på utflykt! Lillan blev helt till sig när hon såg den, men eftersom hon redan hade borstat tänderna så lovade jag att hon får ta denna imorgon.
 
Toppenbra grejer! Stort tack Loppi!

Nu blir det rock n' roll!

Bestämde mig för att vara lite spontan och tokig. Nu har det varit några slitsamma månader, nu vill jag göra nåt kul! Så imorgon drar jag till Stockholm! Utan man och barn! Ska gå på konsert och hänga på efterfest med bandet! Så kul det ska bli!!!
 
 
 
 

Nu är de här!

Busy days! Men semestern närmar sig och det har hänt och ska hända roliga saker, så det känns ändå helt okej att dygnet saknar någon timme eller två just nu.
 
En orsak till att jag inte hinner med bloggen riktigt är att vi har fått hem våra kattpojkar! Vi hämtade dem i måndags och har ägnat dagarna åt att få dem att känna sig trygga här. Nu börjar det kännas som att de börjat förstå att vi inte är hemska på något sätt, de utforskar hemmet mer och mer och kan till och med lägga sig bredvid oss i soffan och slumra en stund. Hur mysigt som helst!
 
 

Jag överlevde!

Igår körde vi ett kalas för T. Han fyllde i mars, men det blir aldrig försent för kalas. Bjöd alla killarna i klassen, så vi hade tretton energifyllda killar hos oss. Oh my! Jag var helt slut efteråt. T var iallafall nöjd med kalaset, det är ju viktigast.


Skoldag

Idag gjorde jag något riktigt roligt. Jag tog ut en föräldraledig dag och hängde med T och hans klass hela dagen! Roligt få ta del av hans vardag som jag vanligtvis inte ser så mycket av förutom om jag lyckas hämta hem honom tidigare någon dag. Men idag var jag med på lektioner, raster och på lunchen. Måste erkänna att jag var förvånad över hur tyst det var i klassen, hur ordentligt de stod i led till matsalen och hur hjälpsamma barnen var mot varandra. Hade en bild av att det skulle vara betydligt mer stök och stoj. Nu finns det nog sådana dagar med, men enligt deras lärare så är barnen så här duktiga. Underbart!

Nu närmar sig sommarlovet med stormsteg och jag hoppas alla dessa barn får en fin ledighet i sommar!

Några 'sommarlovspresenter' som T och hans kusiner fick i fjol.Matbloggstoppen

RSS 2.0