Pokémon GO-tricket

Man har ju hört talas om hundtricket. Men det senaste måste ju vara Pokémon GO-tricket! Brukar vara ute och promenera med sonen så att han får jaga pokémons och jag får röra på mig. Det är inte ovanligt att vi börjar prata med någon mamma eller pappa (oftast pappor) som också är ute och letar dessa figurer. Oftast sker det vid något pokégym där man får stå och vänta medan barnen ska slåss eller träna gymmet.
 
Det händer även rätt ofta att unga killar (ca 20-25 år) börjar prata med oss när vi stannat för att fånga en pokémon. "Har ni fått tag i någon bra?", "hittat någon grym?!" osv.
 
Tänkte att detta kan vara ett litet tips till alla singlar därute som är intresserad av att hitta en partner. Börja spela Pokémon GO! Jag bara väntar på att få läsa om det första paret som träffats tack vare spelet.
 
 
 

LOPPIblogbag Höst 2016

Blir så glad varje gång jag får en LOPPIblogbag, de innehåller oftast bra och användbara saker! Den här gången var innehållet följande:
 
 
Palmolive Barntvål - En äppeldoftande skumtvål som lillan ville börja använda så fort hon såg den! Hon har förbjudit oss vuxna att röra den, den är bara till för barnen!
 
Colgate Tandkräm - Barntandkräm med en ny mild smak. Även denna har lillan lagt beslag på. Det är knappt så att storbror får använda den. Perfekt, vem vill inte att barnen ska borsta tänderna utan att protestera?
 
Yoplaits Safari - En slät yoghurt utan fruktbitar. Finns i olika smaker, bla Safari Äventyr (päron, vanilj, hallon).
 
Neutral - Tvättmedel för känslig hud som varken innehåller färgämnen eller parfymer.
 
Comfort Sensitive - Ett sköljmedel som även det är parfymfritt och extra milt mot känslig hud. Astma- och Allergiförbundet rekommenderar både Neutral tvättmedel samt detta sköljmedel.
 
Old El Paso - Minivariant på deras båtformade tortilla. Kidsen gillade verkligen dessa Mini Stand'N'Stuff. Lagom storlek för båda barnen. De tyckte det var roligt få fylla dem helt på egen hand och sedan mumsa i sig. Kommer absolut köpa dessa i framtiden!
 
Folksam - Smidigt barnkit att ha i bilen eller väskan. Innehåller bland annat plåster, brännskadegel och solskyddskräm.
 
Storytel - Något för dig som tycker om ljudböcker! Med Storytel får du tilgång till tusentals ljudböcker direkt i mobilen.
 
Tack Loppi för en kanonbra blogbag!
 
 
 

Den stora tröttheten

Hej och hallå på er! Här inne ekar det tyst just nu märker jag. Har inte så mycket tid, ork eller energi till bloggen om jag ska vara ärlig. Har känt mig småkrasslig i några veckor nu, beordrad övertid på jobbet och höstmörkret suger musten ur mig.
 
Känner mest för att göra som katterna, sova, sova och åter sova!
 
Men visst finns det små ljusglimtar i tillvaron! Kan berätta att jag vann en tv häromdagen! Vilken grej, helt otippat!
 
 

Adios Umeå!

Nu drar jag på äventyr! Lämnar man och barn hemma. Mot flygplatsen!

Yihaaa!Matbloggstoppen

RSS 2.0