Viktväktarna so far

Tänkte bara uppdatera er lite om mitt viktväktar-projekt som gick i stöpet i november. Det var månaden då min energi var på noll och jag struntade helt enkelt i allt som hade med mat att göra. Jag åt vad jag ville när jag ville, allt för att försöka hålla energinivån uppe så jag skulle orka ta hand om lillan om dagarna. Det resulterade såklart i att jag gick upp det jag hade lyckats gå ner. Men energin återkom här i början av december och jag har försökt skärpa till mig. Det har dock varit lite halvhjärtat då december bjuder på mycket gott som tex lussekatter... Men trots det har jag gått ner! Jag kommer fortsätta den slarviga stilen fram till 1 januari, då kommer jag anstränga mig mer för att nå min målvikt.
 
Men mitt största mål är att komma igång bra med träningen igen! Vill bygga upp kroppen och känna mig så stark och frisk som jag gjorde i våras när jag tränade och sprang dagligen i två månader!

 
 

Kommentarer
Postat av: Patrik

Bra gjort att tappa så pass i dessa tider :) Samtidigt har vi traditioner som gör det som upplagt för att misslyckas med att hålla formen. Jul, där man äter, äter och äter… Sen när man sansat sig och börjar ta tag i formen, då blir det påsk och då är det kört igen. Så börjar man ta sig i kragen igen och då blir det midsommar… sen kommer semestern och så står det inte på förrän det är jul igen. Jag behöver också ta tag i formen, tappade moroten i somras och är tillbaka på ruta ett och på gränsen till ett medlemskap i 100 kg klubben.

Tack, och ja, jag får leva på hoppet :) Ljusttakarna är sågade av farsan och målade av morsan, jag har väl inte riktigt plockat fram mina talanger än när det gäller hantverk. Däremot har jag ju lite kläm på nätet :) Så får hoppas det funkar som ett alternativ till Tradera.


2014-12-19 @ 11:33:34
URL: http://patrikludvigsson.se
Postat av: Decdia

Jättebra jobbat! Precis som "alla andra" så tänkte jag ta tag i det hela någon gång i januari. :)

2014-12-19 @ 12:36:38
URL: http://www.decdia.blogg.se
Postat av: åsa

Jag kör igång "nytt liv" då skolan börjar :)

2014-12-19 @ 13:50:17
URL: http://naltabblovers.blogspot.se
Postat av: Znogge

Här ska också tas krafttag men jag väntar tills efter helgerna! Har jag inte kommit igång innan så får det vara just nu...

2014-12-19 @ 17:17:54
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma och lärare ★

Jättebra :)

2014-12-19 @ 21:22:25
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: anna

härligt. lite slapp får man vara över jul och nyår

2014-12-22 @ 10:22:09
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Matbloggstoppen


Follow on Bloglovin

RSS 2.0