Djungelkyckling
Vi åt djungelkyckling häromdagen. Nom, nom, nom, om ni frågar mig! No, no, no, om ni frågar sambon. Han gillar varken kyckling eller curry, så han var lagom road när han förstod vad vi skulle äta. Men han får stå ut, för den här rätten kommer tillagas igen i det här hemmet!
Du behöver
(4 port)
3-4 kycklingfiléer (ca 500 gr)
3 dl matlagningsgrädde
1 tärning kycklingbuljong
salt
svartpeppar
curry
Strimla kycklingen och stek den sedan. Krydda med salt och peppar. Tillsätt sedan grädden, curryn och kycklingbuljongen. Låt koka ihop i några minuter. Servera sedan med ris, skivad banan, majs och mango chutney.
Nom, nom, nom!
Kommentarer
Postat av: anna
åh vad gott :) Har gjort dina kycklingrätter här hemma och de har gjort succé :) Sambon tycker dock att frukt inte hör hemma i mat :P
Trackback